Antwerp Ladies Plaatsen Zich Voor PO4 Na 3-2-winst Tegen Saturnus Michelbeke

In de Arenahal stond gisteren de belangrijke wedstrijd tegen Saturnus Michelbeke op het programma. Als de Ladies wonnen verzekerden ze zich van groepswinst in play-off 3. Voor de bezoekers was het alles of niets, met een driepunter zouden ze zich op gelijke hoogte hijsen.

Beide teams begonnen dan ook zeer gemotiveerd aan de wedstrijd, maar de eerste set (23-25) ging naar de bezoekers. Het team van Cristina Moga wist wat hen te doen stond. In set twee en drie namen de Ladies duidelijk de bovenhand (25-18 en 25-16). In de vierde set probeerde Saturnus Michelbeke zich weer in de wedstrijd te knokken, met succes want na vier sets (23-25) stond het gelijk. Alles werd dus beslist in de vijfde set. De Antwerp Ladies brachten het betere spel weer naar boven en wonnen de set met 15-8.

Na de 3-2-overwinning diepen onze Ladies de kloof met eerste achtervolger Saturnus Michelbeke uit tot vier punten. Met nog maar één wedstrijd te spelen is het team van Cristina Moga nu al zeker van deelname aan play-off 4, waar het de winnaar van play-off 2, Charleroi Volley, zal ontmoeten.