Geen Nieuw Europees Avontuur Voor De Ladies

Cristina Moga en haar team hebben er een mooi seizoen opzitten. Enkel de kers op de taart ontbrak nog: een Europees ticket. Om zich te kwalificeren moest Charleroi Volley worden verslaan in play-off 4, en dat lukte net niet.

Zaterdag werd de heenwedstrijd in Charleroi met 3-1 verloren. De Ladies speelden niet hun beste wedstrijd van het seizoen en stonden voor een moeilijke opdracht in de terugwedstrijd. Toch begonnen Cristina Moga en co perfect aan de wedstrijd in de Arenahal. De 2-0-setstand stond al snel op het bord. In de derde set leken de Ladies het laken naar zich toe te trekken maar de bezoekers kwamen weer in de wedstrijd en wonnen zowel set drie als vier. De Ladies wonnen nog wel de laatste set maar door de 3-2-eindstand was het Charleroi dat mocht vieren.

De Ladies grijpen zo naast een nieuw Europees ticket maar kunnen toch terugkijken op een fantastisch seizoen met tal van hoogtepunten. De club bedankt de speelsters en de staff voor het mooie seizoen. We zetten ook graag onze medewerkers en supporters in de bloemen voor jullie fantastische steun!