Interfreight Antwerp VT Bouwt Aan De Toekomst!

Het seizoen is nog niet gedaan maar Interfreight Antwerp VT werkt al aan de toekomst. De club deed het de afgelopen twee seizoenen uitstekend. Vorig seizoen veroverde de Ladies onder leiding van Cristina Moga een Europees ticket en ook dit seizoen draait het team mee in de subtop.

Om die lijn door te trekken naar het volgende seizoen zet het bestuur in op continuïteit. De volledige technische staf blijft de club trouw in het seizoen 2019-2020. Coach Cristina Moga en haar staf zijn al volop bezig met de samenstelling van het team voor het volgende seizoen. De bedoeling is om te groeien naar een team van 12 speelsters met een mix van ervaren speelsters en jong talent.

We zijn verheugd om twee inkomende transfers te bevestigen. Noor Van den Heede en Eline Van Elsen komen vanaf volgend seizoen het team versterken.
Noor Van den Heede (°2001) komt over van de Volleybalschool en komt uit voor de U20 van de Yellow Tigers. Ze is 1.86m groot en is middenblokster.
Eline Van Elsen (°2004) komt ook uit voor de nationale ploeg, bij de U18. Het jonge toptalent komt over van Mendo waar ze met haar 1.80m speelt als receptie-hoek. 

Deze vijf Ladies zullen ook volgend jaar schitteren in de Arenahal:
Clara Wellens, Sara De Donder, Britt Thielemans, Britt Ruysschaert en Lize Timmermans.

Houd onze sociale media, website en nieuwsbrief in de gaten de komende weken en maanden om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe transfers.